Grootste assortiment van NL
Vriendelijk en vakkundig advies
Direct leverbaar uit eigen voorraad
Voor elke toepassing een lintzaag

Service

Lintzagen is onze passie en het vak zit in ons bloed. We delen die passie graag met onze klanten. Heb je nog vragen over lintzagen? Wil je toch liever persoonlijk geadviseerd worden in het vinden van de juiste zaag? Wij schieten je graag te hulp. Met meer dan 30 jaar ervaring aan boord, weten we zeker dat we jouw vragen kunnen beantwoorden, zodat je snel aan de slag kan!

Onze medewerkers zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08:00 – 17:00 uur. Je kan je vraag ook per email stellen, door een bericht te sturen naar info@lintzagenopmaat.nl.

Bedrijfsgegevens

Lintzagenopmaat.nl
Beusichemse Broeksteeg 1
4112 PJ Beusichem
Telefoon: 0345 501 501
Email: info@lintzagenopmaat.nl
KVK: 50127101
BTW: NL167917699B01

 

 • Hoe weet ik welk product het meest geschikt is voor mijn toepassing?

  Wanneer je twijfelt welk product het meest geschikt is voor jouw toepassing kun je de keuze-tool gebruiken. Deze is speciaal gemaakt om jou zo goed mogelijk te adviseren bij het maken van je keuze.

 • Hoe bepaal ik de juiste vertanding voor mijn lintzaag?

  Als je op voorhand niet precies weet welke vertanding je nodig hebt, raden we je aan om de keuze-tool te gebruiken. Deze is speciaal gemaakt om jou zo goed mogelijk te adviseren bij het maken van je keuze. Wanneer je een bestelling via de keuze-tool hebt doorlopen, kiezen wij voor jou de juiste vertanding.

 • Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

  Als je jouw bestelling wilt annuleren is het goed om snel actie te ondernemen! Wie weet ben je  nog op tijd en zijn onze specialisten nog niet begonnen aan jouw order. Wanneer wij het werk reeds hebben verricht, zijn wij genoodzaakt om dit in rekening te brengen.

 • Kan ik mijn bestelling retourneren of omruilen?

  Je kunt een maatwerk product helaas niet retourneren of omruilen. Een lintzaag via lintzagenopmaat.nl wordt namelijk specifiek voor jou gemaakt en kan niet opnieuw online verkocht worden. Daarom zijn deze uitgesloten van herroepingsrecht.

 • Kan ik mijn lintzaag aanbieden om te herslijpen?

  Bij de lintzagen met een grove vertanding zoals Ripper37, Hardpoint en Chroomstaal is het mogelijk om deze opnieuw te zetten en slijpen. Hierdoor haal je nog meer waarde uit je lintzaag. Lintzagen met een fijne vertanding daarentegen kunnen niet opnieuw geslepen worden, zodra deze bot zijn kun je beter een nieuwe aanschaffen.
10

goed advies, goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering

Meindert D. Buis
10

snelle levering

wil van houtum
10

snel geleverd, netjes verpakt, goede zagen.

Rob Wijnands
Klantbeoordeling

Beoordeeld door 11856 klanten